Fizika in glasba

Fizika in glasba

od Damjan Štrus -
Število odgovorov: 2
V petek in soboto se je na FMF v mali predavalnici odvil seminar fizika in glasba. Seminar, kjer smo lahko nove ideje za pouk in znanje za profesionalno rast dobili fiziki, glasbeniki in matematiki. Teme so bile namenjene tako bolj kot manj zahtevnim, teoretikom in tistim, ki raje eksperimentirajo. Jaz si v prihodnje želim še več interdiscplinarnih seminarjev, tudi zato, ker postaja medpredmetno povezovanje in timsko poučevanje dober trend. Pa tudi na e-gradiva, o katerih je čedalje več govora, niso pozabili. Bi še kdo od udeležencev tu delil svoje mnenje? Morda bi pa kdo o neudeleženih zapisal, kako mu je žal, da ga ni bilo in da naslednjič zagotovo pride...
V odgovor na Damjan Štrus

Odg: Fizika in glasba

od Jožica Senica Zabret -
Fino bi bilo povedati kje se da dobiti kakšno gradivo s tega seminarja, pogrešam kakšno povezavo(za pokušino) do dobrih e-gradiv. Ne moremo biti vsi vedno povsod. Me pa veseli, da je bilo izobraževanje kvalitetno in tudi sama zelo podpiram medpredmetno povezovanje. Začeli smo ga z sodelovanjem fakultet in šol že pred leti. Žal se je projekt zaključil.
V odgovor na Jožica Senica Zabret

Odg: Fizika in glasba

od Lorena Mihelač -
Zdravo,

ker sem glasbenica, in vsako toliko posegam po fiziki, me izjemno zanima kje bi lahko dobila gradivo iz tega seminarja ... namreč, sploh nisem bila seznanjena s tem, da ta seminar obstaja.

Sicer pa e-gradivo (povezava glasbe in naravoslovnih znanosti) vam je na voljo v spletni učilnici Srednje šole Metlika (e-gradiva), http://ssm.sc-nm.si (vpišite se kot gost).

lp. Mihelač