Šolsko tekmovanje iz znanja geografije - 6. 2. 2014

Šolsko tekmovanje iz znanja geografije - 6. 2. 2014

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 3

Žal so danes preurejali spletne strani SIO, zato vas je najprej doseglo obvestilo prek Geoliste, spodnja objava pa samo tiste, ki imate računalnik naravnan na sprejemanje pošte s klepetalnega foruma. Zato pošiljamo prek foruma, ki VSEM vsili sporočilo.:


Spoštovane mentorice in mentorji tekmovanja iz znanja geografije


Letošnja zima nam je ponovno pošteno pokazala svoje zobe. Ker ravno v času šolske ravni tekmovanja lahko še ponekod vladajo izredne razmere, smo se dogovorili sledeče :

- Če je le mogoče(varnost vseh udeležencev je seveda na prvem mestu) izvedite tekmovanje v predvidenem času 6. 2. 2014. Pisne naloge lahko snamete dan pred tekmovanjem, terenski del pa lahko izvedete tudi v čezokenski različici

- Terenski del lahko opravite tudi kakšen dan prej ali pozneje. Ključno je, da rezultate vnesete v predvidenem roku na strežnik DMFA.

- Če bi bili kje takšni pogoji, da do konca tedna ne bi bilo možno izvesti tekmovanja (varnost in zdravje bi bilo ogroženo), se bomo individualno dogovarjali ter reševali nastale razmere.

V upanju in prepričanju, da vam bo uspelo uspešno izpeljati tekmovanje, vas prijazno pozdravljam.


Danijel Lilek

V odgovor na Igor Lipovšek st.

Odg: Šolsko tekmovanje iz znanja geografije - 6. 2. 2014

od Danijel Lilek -
Bomo se dogovorili, da bo možno tudi tistim, ki jih je zajela naravna ujma, tekmovati. Kako bo to omogočeno, sporočimo v naslednjih dneh.
vse dobro vam želim.
Lepa hvala Igorju, da je prenesel sporočilo.

V odgovor na Danijel Lilek

Povabilo, da izpolnite anketo o seminarjih za šolske geografe, tradicionalni seminar o minimalnih standardih - 26. junij v Ljubljani , natečaj PROSPEKT MOJEGA KRAJA

od Igor Lipovšek st. -

Spoštovani,

  • še zadnjič vas vabim na seminar >Minimalni standardi in bralna pismenost<, ki bo v četrtek, 26. junija ob 8:30 v Ljubljani na ZRSŠ, Poljanska 28. Prijave in vprašanja na igor.lipovsek@zrss.si. 

    Prostori bodo prijetno klimatizirani.  

  • kolegica Nataša Krznar zaključuje študij geografije in pedagogike z zanimivo raziskavo 

     o izzivih stalnega strokovnega spopolnjevanja učiteljev geografije. Mentorica je dr. Tatjana Resnik Planinc. Ker bodo rezultati raziskave koristni za načrtovanje izobraževanj učiteljev, vas prosim, da izpolnite vprašalnik, katerega izpolnjevanje vam go vzelo 5 minut, obenem pa bo tudi koristen razmislek, o lastnem odločanju za udeležbo na seminarjih in drugih izobraževanjih.  Vprašalnik je na povezavi: https://www.1ka.si/a/42022 

  •  ker so podaljšali čas za oddajo prispevkov, je še vedno možnost, da pošljete izdelke svojih učencev v Štanjel na razpis PROSPEKT MOJEGA KRAJA.