Zahvala srednješolskim učiteljem za poročila o delu z EJL

Zahvala srednješolskim učiteljem za poročila o delu z EJL

od Nada Holc -
Število odgovorov: 0

Spoštovani srednješolski učitelji in učiteljice tujih jezikov, vključeni v projekt Evropski jezikovni listovnik!

Najprej se vam zahvaljujemo za poročila, ki ste jih oddali v spletni učilnici, nekateri pa tudi po elektronski ali/in klasični pošti. Vaši pristopi pri delu z EJL ter vaša mnenja in pobude so izrednega pomena za končno oblikovanje mnenja o ustreznosti tega inštrumenta v slovenski šolski praksi.

Po dopustih bo projektna skupina vsa poročila še podrobneje pregledala in izdelala skupno poročilo. Temu bo sledila izdaja potrdil za vaše sodelovanje v projektu za leto 2008/2009.

Pred nami je še eno leto trajanja projekta, to je od 1.9.2009 – 31.8.2010, zato vas pozivamo, da pri svojih dijakih še naprej uporabljate delovne liste, samooceljevalne lestvice in druge kopirne predloge iz EJL, ter dejavnosti skrbno spremljate.

Skupno, 2-dnevno izobraževanje bomo tokrat izvedli v Radovljici (SIC), in sicer v času od 23. – 24. oktobra 2009. Med izvajalci programa bo tudi lanska referentka z Norveške, ga. Heike Speiz. Vabilo in program bosta objavljena septembra v spletni učilnici: http://info.edus.si/projekti/course/view.php?id=41 (ključ za prvi obisk je: elist )

Želimo vam le še sproščene počitnice, veliko medkulturnih stikov in možnosti za preverjanje svoje večjezičnosti!

Nada Holc, vodja projekta