Študijsko srečanje za geografe na strokovnih in poklicnih šolah (edino letošnje v živo)

Študijsko srečanje za geografe na strokovnih in poklicnih šolah (edino letošnje v živo)

od Igor Lipovšek st. -
Število odgovorov: 4

Spoštovani, prijazno vabljeni 6. marca v Maribor ali 21. marca ob Ljubljano. Ob 14.00 uri.

Vabilo, ki je v priponki, razkriva, da nas čaka nekaj predmetno strokovnih tem in nekaj splošnih. Predstavili se bodo tako vaši kolegi s primeri pouka in svoje dejavnosti, gosti s projekti, zavodovi svetovalci s predmetno-uporabno naravnanimi vsebinami.

Upamo, da se srečamo.

V odgovor na Igor Lipovšek st.

Odg: Študijsko srečanje za geografe na strokovnih in poklicnih šolah (edino letošnje v živo)

od Igor Lipovšek st. -

Zdaj smo zapolnili učilnico z gradivi, ki smo jih pokazali v Mariboru prejšnji teden.

Oglejte si in uporabite.

Pika, Vojko, Igor

V odgovor na Igor Lipovšek st.

Odg: Študijsko srečanje za geografe na strokovnih in poklicnih šolah (edino letošnje v živo)

od Mirsad Skorupan -
Tista dva filmčka se meni ne odpreta. žalosten
V odgovor na Mirsad Skorupan

od Marija Korošec -

Meni se tudi nista.

Potem sem kliknil in čakal. Zna biti da je obsežen film. Potem se je odprlo neugledno prazno okno. Ki je imelo spodaj hipetlink POVEZAVA DO TE VSEBINE. Sem kliknil in deliuje.

V odgovor na Marija Korošec

od Igor Lipovšek st. -

Geografi, ki delate v strokovnih srednjih šolah, vabljeni v sredo, 21. marca ob 14.00 v Ljubljano na letošnje edino študijsko srečanje.

V spletni učilnici, iz katere ste prejeli tole avtomatično vabilo, je gradivo za državljansko-družboslovne vsebine in zgodovinske vsebine. Geografske smo tokrat zabelili s provokativnim: zakaj ne bi pisno ocenjevali tako, da bi imeli dijaki na mizi učbenik.

Poleg sta tudi gradivi za projekt Krosss in Prostovoljstvo.

Vabljeni!