KULTURNI BAZAR 2021

KULTURNI BAZAR 2021

od Jožica Gramc -
Število odgovorov: 0

Letošnja nacionalna prireditev Kulturni bazar 2021 bo potekala v torek, 29. junija 2021, med 9.00 in 20.00 v Cankarjevem domu v Ljubljani.

Osrednja tema trinajstega Kulturnega bazarja 2021 je Umetnost–znanost–tehnologija–izobraževanje: misliti prihodnost danes.

Posebna pozornost v programu je namenjena tudi vsebinam, projektom in dejavnostim kulturnih ustanov in vzgojno-izobraževalnih zavodov ob 30. obletnici osamosvojitve Republike Slovenije.

Program največjega nacionalnega strokovnega usposabljanja na področju kulturno-umetnostne vzgoje vključuje več kot štirideset dogodkov: predstave, filmske projekcije, predstavitve, predavanja, okrogle mize, delavnice in vodenja po razstavi, ki so namenjene strokovnim delavcem ter študentom z različnih področij: vzgoje in izobraževanja,  kulture, kmetijstva in prehrane, zdravstva, sociale, okolja in prostora, športa …).  

Bogat program predstavlja in hkrati spodbuja nova kreativna partnerstva, ki prispevajo k razvijanju kritičnega mišljenja, večji socialni vključenosti in krepitvi družbenih veščin

Več informacij najdete na spodnji povezavi in v priponkah.

Kulturni bazar 2021 - Kulturni bazar