Mednarodni izmenjevalnik idej

Mednarodni izmenjevalnik idej

od Bernarda Moravec -
Število odgovorov: 3

Vabilo na mednarodni izmenjevalnik idej - Pilot Schools sharing experience.


V torek, 13. aprila (16.00-17.00), bodo kolegi iz MIZŠ organizirali prvi mednarodni izmenjevalnik. Predstavili se bosta OŠ Sveti Tomaž in OŠ G. Šiliha Laporje in še ena tuja šola. Hvala obema timoma za sodelovanje. Vsi, ki bi želeli srečanje spremljati, upam, da ste že potrdili udeležbo, ki vam je bila posredovana. Pripenjam pa vam še povezavo do srečanja v Zoomu in vabilo. 

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/93385686172 


Meeting ID: 933 8568 6172

Lep pozdrav, Bernarda.

V odgovor na Bernarda Moravec

Zadeva: Mednarodni izmenjevalnik idej

od Bernarda Moravec -
Za nami je tudi 1. mednarodni izmenjevalnik. čestitke še enkrat obema timoma iz OŠ Gustava Šiliha Laporje in iz OŠ Sveti Tomaž za njune odlične in nazorne predstavitve. Predstavila se je tudi šola iz Cipra, ki je imela zanimive dejavnosti raziskovanja trajnostnih hiš in dela s programom MineCraft. Kolegi iz MIZŠ načrtujejo še 5 srečanj, ki se bodo nadaljevala tudi v jesenski čas. Datumi naslednjih srečanj bomo objavljali sproti.
Vsi, ki bi se želeli aktivno udeležiti kakšnega izmed teh srečanj in predstaviti vašo STEM-učno enoto, vabljeni, da mi to sporočite. 
Bernarda
V odgovor na Bernarda Moravec

Zadeva: Mednarodni izmenjevalnik idej

od Bernarda Moravec -
Pozdravljeni.
Kolegi iz MIZŠ nas vabijo na 2. mednarodni izmenjevalnik, ki bo JUTRI, 1. junija, ob 16. uri. Poleg švedske šole se bo predstavila OŠ Otočec. Registrirate se lahko na povezavi, ki je objavljena na vabilu (tukaj). Po registarciji prejmete povezavo do srečanja. Vljudno vabljeni, kolegu Petru pa že sedaj želimo uspešno predstavitev. Lep pozdrav, Bernarda


V odgovor na Bernarda Moravec

Zadeva: Mednarodni izmenjevalnik idej

od Bernarda Moravec -
Pozdravljeni člani ŠPT.
Kolegi iz MIZŠ načrtujejo 3. mednarodni izmenjevalnik primerov med ATS STEM šolami. Srečanje bo jutri, 22. junija, ob 16. uri. Od naših šol se bo jutri predstavila OŠ Dobje, ki jo bo zastopala učiteljica Tadeja Senica. Poleg STEM-primera iz Cipra, bo v izmenjevalnik vključena tudi predstavitev sdg.tv,  ki pripravljajo izobraževalne posnetke vezani na cilje TR. Vabljeni k registraciji in udeležbi.