Preskoči na glavno vsebino
Z nadaljnjo rabo te spletne strani se strinjate z našimi politikami:
  • Politika zasebnosti / Privacy policy
  • Splošni pogoji / terms and conditions
Nadaljuj
x
Skupnosti SIO
  • Domov
  • Pomoč
  • Portal SIO
  • Več
Zapri
Preklopi iskalni vnos
Slovenščina ‎(sl)‎
English ‎(en)‎ Slovenščina ‎(sl)‎
Trenutno uporabljate gostujoči dostop
Prijavite se
Skupnosti SIO
Domov Pomoč Portal SIO
Razširi vse Skrči vse
  1. SOD-NAMA
  2. NAK po NAK-u - posnetki
  3. 13. NAK po NAK-u: Kaj lahko sami naredimo za varno uporabo materialov v stiku z živili?, dr. Viviana Golja, NIJZ, 15.2.2024

13. NAK po NAK-u: Kaj lahko sami naredimo za varno uporabo materialov v stiku z živili?, dr. Viviana Golja, NIJZ, 15.2.2024

Zahteve zaključka

...

Kliknite na povezavo 13. NAK po NAK-u: Kaj lahko sami naredimo za varno uporabo materialov v stiku z živili?, dr. Viviana Golja, NIJZ, 15.2.2024, če želite odpreti vir.
Trenutno uporabljate gostujoči dostop (Prijavite se)
Povzetek hrambe podatkov
Politike
Pridobi mobilno aplikacijo
Stran poganja Moodle