VABILO

VABILO

od Jožica Gramc -
Število odgovorov: 0
 

vabilo na javno debato »kje so dobre novice?«

 

V torek, 14. februarja 2012, ob 12. Uri vas vabimo na aktualno debato Kje so dobre novice?, ki bo potekala v konferenčni dvorani Mestnega muzeja Ljubljana in je prva v nizu javnih razprav, ki jih pripravlja Slovenska filantropija ob svoji 20-letnici delovanja.

 


V času, ko se vedno več ljudi srečuje z mnogoterimi težavami in smo bombardirani s slabimi novicami, se sprašujemo, ali svet kot dobra novica obstaja le še v oglasnih sporočilih. Zanima nas, kje je prostor za pozitivne dogodke, ki prispevajo k razvoju družbe. Ali družbo spreminjajo le negativni dogodki? Na ta vprašanja želimo odgovore odgovornih medijskih urednikov in novinarjev.

 Moderatorju Mihi Šaleharju se bodo pridružili Ksenija Horvat Petrovčič, odgovorna urednica informativnega programa TVS, Mirko Štular, odgovorni urednik Vala 202, dr. Sandra Bašić Hrvatin, docentka na Fakulteti za humanistične študije Koper, Matija Stepišnik, predsednik društva novinarjev Slovenije, Petra Mlakar, novinarka Dnevnika, Marjan Bauer, urednik priloge Finance Weekend, Lenart J. Kučić, novinar Sobotne priloge Dela. Več

Vir: Slovenska filantropija