Študijska srečanja avgusta 2023

Študijska srečanja avgusta 2023

od Anton Polšak -
Število odgovorov: 0

Spoštovani!

Vabimo vas, da se nam pridružite na študijskih srečanjih.

Vsebina letošnjih srečanj je namenjena medpredmetnem načrtovanju, interdisciplinarnem povezovanju, razvoju prečnih veščin in izvajanju vzgojno izobraževalnega dela, z različnimi didaktičnimi pristopi in ob rabi digitalne tehnologije.  Predstavili bomo tudi aktualne teme posameznih predmetov in področij  ter informacije o prenovi učnih načrtov.

Študijska srečanja, v obsegu 8 ur bomo za osnovne in srednje šole izvajali po modelu 6+2. Prvi del, v obsegu 6 ur bo za osnovne šole potekal od 9 do 14 ure na enem od petih regijskih centrov po Sloveniji, za srednje šole pa na objavljenih lokacijah. Drugi del, v obsegu  2 uri bo potekal 30. 8. 2023 na daljavo, in sicer kot 2-urna vključitev v konferenco Dvig digitalne kompetentnosti – Digdaktika.

Vabimo vas, da se od 29. 5. do 30. 6. 2023 prijavite v aplikaciji Katis. Prijavo izvedete tako, da v Katisovem Katalogu poiščete izvedbo za svoj predmet in pritisnete tipko Prijava, ki je izpisana ob naslovu. Izvedbo za svoj predmet boste najlažje našli tako, da v Iskalnik (na zaslonu takoj po vstopu v Katis) vtipkate študijsko srečanje in pritisnete tipko Enter.

Ob uspešni prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli povratno informacijo in potrdilo s črtno kodo. V začetku julija vam bodo svetovalci poslali vabilo s programom. Prav tako boste po 16. 8. 2023 na svoj elektronski naslov prejeli tudi povezavo do konference. Ker bomo na študijskih srečanjih vašo prisotnost beležili z bralniki črtnih kod, vas prosimo, da kode prinesete s seboj (natisnjene ali poslikane s telefonom).

V primeru tehničnih težav pri prijavi se obrnite na naslov katis.mizs@gov.si.

Za dodatna vsebinska in organizacijska pojasnila smo vam na voljo na e-naslovu studijska.srecanja@zrss.si

Za udeležbo na osemurnem študijskem srečanju boste prejeli potrdilo, ovrednoteno z 0,5 točke.

 

Lep pozdrav,

Svetovalci za geografijo na ZRSŠ