VABILO na ŠS in konferenco

VABILO na ŠS in konferenco

od Jožica Gramc -
Število odgovorov: 0

Spoštovani!

Konec avgusta 2022 se bodo pričela študijska srečanja za strokovne delavce vrtcev, osnovnih šol, šol s prilagojenim programom, srednjih šol, dijaških domov in glasbenih šol.

Prvi del študijska srečanja za predmet DRUŽBOSLOVJE bomo letos izvedli 19.8. 2022 v HIŠI EU, Dunajska 20 od 9.30. – 14.30 (6 urni sklic v živo)

Študijsko srečanje bo  dragocena  priložnost za strokovne izmenjave med nami, za izmenjavo aktualnih informacij, idej, izkušenj, deljenjem zgodb iz t.i »korona obdobja«, ki je povezano z vašimi in našimi  vlogami v novih okoliščinah. V Hiši EU bomo predstavili možnosti predstavitve EU in oblike sodelovanja z njimi.

Drugi del bo potekal na daljavo, kot 2-urna vključitev v konferenco Od poučevanja k učenju s formativnim spremljanjem, ki bo potekala v Cankarjevem domu v Ljubljani 30. avgusta 2022, od 15.15 do 17. ure.

Več informacij o letošnjih študijskih srečanjih je na spletni strani ZRSŠ in v priponki.

Obvestilo o prijavah na študijska srečanja - Zavod RS za šolstvo (zrss.si)

VABIMO vas, da se do 24.6. 2022 prijavite na spletni strani ZRSŠ.

Prijave  bomo sprejemali od danes, 23. 5.2022.

Ob uspešni prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli povratno informacijo o datumu in kraju srečanja, potrdilo s črtno kodo in povezavo do programa srečanja. Ker bomo na študijskih srečanjih vašo prisotnost beležili z bralniki črtnih kod, vas prosimo, da kode prinesete s seboj (natisnjene ali poslikane s telefonom).

..............................................................................

Ob tej priložnosti vas ponovno vabimo  k prijavi na drugo konferenco učiteljev in učiteljic družboslovnih, umetnostnih in humanističnih predmetov v osnovnih in srednjih šolah, ki bo potekala 28. junija 2022 v Kongresnem centru Brdo v organizaciji Zavoda RS za šolstvo, tema pa je Mladi in ustvarjalnost.

Pošiljam vam  povezavo na konferenco s spletne strani ZRSŠ:

2. konferenca učiteljev in učiteljic družboslovnih, umetnostnih in humanističnih predmetov "Mladi in ustvarjalnost" - Zavod RS za šolstvo (zrss.si)

 in povezavo, kjer so objavljeni razpisani razpisi.  Sama sem odgovorna za natečaj »Obrazi človečnosti – vzgoja za solidarnost- solidarnost povezuje«.

Tudi pri natečajih imate priložnost, da predstavite svoja vsakodnevna prizadevanja.

https://www.zrss.si/koledar/2-konferenca-duh-druzboslovnih-umetnostnih-in-humanisticnih-predmetov-mladi-in-ustvarjalnost/

Obveščamo vas, da imamo vzpostavljeno spletno stran konference, in sicer skupno spletno stran konferenc DUH na povezavi: https://www.zrss.si/konference/stalne-konference/duh/ in direktno povezavo do druge konference DUH na: Konferenca DUH 2022 - Konferenca DUH 2022 (zrss.si)

 Lepe majske dneve vam želimo in veliko moči  za vse kar vam prihaja nasproti v teh dneh. Pri vašem delu vam želim veliko ustvarjalnih izzivov, uspehov  in osebnega zadovoljstva ob tem.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo.