Moje mnenje by Liza Bančov - Monday, 31 May 2021, 10:32 AM Number of replies: 3 Ekskurzija mi je bila predolga, saj če delaš sam se hitro naveličaš, saj te večina tem ne pritegne.Dobri so bili powerpointi. Permalink Reply In reply to Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje by Rok Bezjak - Monday, 31 May 2021, 10:35 AM Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalink Show parent Reply In reply to Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje by Mojca Klemenčič - Monday, 31 May 2021, 10:39 AM se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalink Show parent Reply In reply to Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje by Liza Bančov - Monday, 31 May 2021, 10:40 AM Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Show parent Reply
In reply to Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje by Rok Bezjak - Monday, 31 May 2021, 10:35 AM Zelo nezrelo razmišlanje Liza! Permalink Show parent Reply
In reply to Liza Bančov Zadeva: Moje mnenje by Mojca Klemenčič - Monday, 31 May 2021, 10:39 AM se strinjam. Boljše bi bio v živo! Permalink Show parent Reply In reply to Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje by Liza Bančov - Monday, 31 May 2021, 10:40 AM Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Show parent Reply
In reply to Mojca Klemenčič Zadeva: Moje mnenje by Liza Bančov - Monday, 31 May 2021, 10:40 AM Tako je, virtualno je dobra izkušnja, vendar ne tako kot pouk v živo v bližini Triglava. Permalink Show parent Reply