Vabilo na študijsko srečanje za družboslovje 2020

Vabilo na študijsko srečanje za družboslovje 2020

od Jožica Gramc -
Število odgovorov: 0

Na Zavodu Republike Slovenije za šolstvo bomo letošnja študijska srečanja za učitelje in druge strokovne delavce osnovnih in srednjih šol posvetili učenju in poučevanju s pomočjo digitalne tehnologije in jih organizirali kot izobraževanje na daljavo. Učitelji boste skozi neposredno izkušnjo spoznali, kako se orientirati v virtualnem okolju, kakšne so zakonitosti učenja na daljavo, kako organizirati vključevanje učencev v raznolike učne izkušnje, kako načrtovati delo na daljavo in s kakšnimi dokazi lahko spremljate napredek znanja pri učencih. Udeležba na študijskih srečanjih vam bo omogočila simulacijo učinkovitega dela na daljavo, ki jo boste lahko uporabili pri svojem delu v razredu.

Več informacij o študijskih srečanjih na spodnji povezavi in v priponki:

 https://www.zrss.si/objava/studijska-srecanja-2020-za-ucitelje-in-druge-strokovne-delavce

KONTEKST/ včerajšnje srečanje preko Teamsa:

Vsem kolegom in kolegicam, ki ste  včeraj sodelovali  na srečanju preko Teams aplikacije se zahvaljujemo za udeležbo. To so za nas dragocene priložnosti, da slišimo  glasove iz »terena«.

Srečanje je bila dragocena  priložnost za strokovne izmenjave med nami, za izmenjavo idej, izkušenj, deljenjem zgodb iz t.i »korona obdobja«, ki je povezano z vašimi in našimi  vlogami v novih okoliščinah.

Vaša zavzetost, entuzijazem  v času pouka na daljavo, glede na številne okoliščine in kompleksnost, navdušuje.

Veselimo se nadaljevanja našega sodelovanja in spodbujamo ostale kolegice in kolege, da se nam na študijskem srečanju pridružijo in da se odzivajo tudi  v spletni učilnici. Geslo: »Skupaj zmoremo več je še vedno aktualno«.

Želimo vam uspešen in  sproščen  zaključek šolskega leta.

Predvsem pa:  zdrave, sproščene  in krepčilne  poletne dneve !


Vojko, Borut in Pika