AKTUALNE INFORMACIJE: Skupna izobraževalna podporna točka

AKTUALNE INFORMACIJE: Skupna izobraževalna podporna točka

od Jožica Gramc -
Število odgovorov: 0

Na pobudo Fakultete za naravoslovje in matematiko, Pedagoške fakultete in Filozofske fakultete Univerze v Mariboru nastaja podporna točka razlagamo.si, kot odziv na trenutno situacijo, kjer bodo vsa gradiva za vse uporabnike povsem prosto dostopna. Namenjena  je medsebojni pomoči pri izobraževanju na daljavo. Vsi, ki ste(smo) pravilno razumeli koncept poučevanja na daljavo, imamo nekajkrat več dela kot običajno, o tem ni dvoma. In gibanje razlagamo.si ni namenjeno povečevanju tega dela, temveč delovanju v skupnosti in deljenju tega dela.

Več informacij o tem: https://www.zrss.si/objava/skupna-izobrazevalna-podporna-tocka

Izkoristite tudi številne konkretne strokovne usmeritve, primere dobre prakse in različna gradiva za pouk, ki so objavljena v Zavodovi Digitalni bralnici.  

https://www.zrss.si/strokovne-resitve/digitalna-bralnica

KORISTEN NAMIG: Orodje, ki učencem pomaga načrtovati lastni proces učenja, ki se ga lotevajo samostojno in navodilih učitelja:  https://podpora.sio.si/izobrazevanje-na-daljavo-podpora-ucencem-pri-nacrtovanju-ucenja/ …

Še naprej vas spodbujamo, da s svojimi prispevki o vaših aktivnostih obogatite našo spletno učilnico za DRU-SPI- NPI

Prosimo, da vaše izkušnje s poukom na daljavo zapišete v forumu. Lahko dodate tudi priponko v formatu *.pdf. Obsežnejših priponk forum ne sprejema. 

Priložnost za vaše predstavitve primerov dobrih praks pri pouku na daljavo bo tudi  na našem študijskem srečanju avgusta.